Breaking News! Piedone, 8 ani şi jumătate cu executare în dosarul Colectiv

decembrie 16, 2019 by happyadmin0
colectiv-sentinta.jpg

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat, la opt ani și șase luni de închisoare cu executare, iar cei trei patroni ai clubului au primit câte 11 ani și opt luni, în dosarul „Colectiv”. Lui Piedone îi mai sunt interzise şi o serie de drepturi, în următorii cinci ani, transmite Mediafax.

După doi ani de tergiversări procedurale, Tribunalul Bucureşti a dat azi primele sentinţe într-unul dintre cele mai mediatizate dosare.

Pe lângă Piedone şi patronii clubului, au mai fost condamnaţi şi cei doi pompieri de la ISU Bucureşti care au verificat clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privinţa respectării normelor PSI. George Matei şi Antonina Radu au primit câte 9 ani şi 2 luni de închisoare.

Daniela Niţă, patroana firmei de artificii Golden Ideas Fireworks Artists, a fost şi ea condamnată de Tribunalul Bucureşti la 12 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

În acelaşi dosar, pirotehniştii Viorel Zaharia şi Marian Moise au primit condamnări de 9 ani şi 8 luni, respectiv de 10 ani de închisoare.

Fostele angajate ale Primăriei Sectorului 4, Larisa Ganea şi Ramona Moţoc au primit pedepse de şapte, respectiv trei ani de închisoare cu executare.

Clubul Colectiv a primit 470 zile amendă, cu o sumă corespunzătoare de 5.000 lei pentru ziua de amendă, precum şi interzicerea unor drepturi, pe o durată de 3 ani.

Decizia de astăzi a Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi cel mai probabil va fi atacată cu recurs.

 

happyadmin


Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate*