Educația agricolă românească, modernizată cu ajutorul Olandei

January 8, 2020 by happyadmin
wind-farm-1747331_1920-1200x799.jpg

Olanda, unul dintre liderii mondiali în agricultură, va sprijini România în procesul de modernizare a învăţământului agricol. Liceele de profil din ţara noastră vor beneficia de expertiza şi experienţa colegilor din Regat, în următorii cinci ani.

Parteneriatul va fi lansat la Târgul Internaţional Indagra, joi, pe 31 octombrie când va fi prezentat planul de acțiuni pentru perioada următoare. La eveniment vor participa oficiali din ministerele de resort ale ambelor state, antreprenori, elevi şi studenţi români şi olandezi. 

În aceeaşi zi, Ambasada Olandei la Bucureşti va lansa un concurs de idei pentru proiecte de economie circulară în domeniul agro-alimentar – The Circular Agriculture Challenge – dedicat studenţilor români la facultăţile de profil. Câştigătorul concursului va fi anunţat la începutul anului viitor şi va avea şansa ca proiectul său să devină realitate. 

Vă aşteptăm la evenimentul de lansare a parteneriatului româno-olandez pentru modernizarea educaţiei agricole, joi, 31 octombrie, începând cu ora 13:00, în sala Madgearu, din Complexul Expoziţional Romexpo (Blvd. Mărăşti, 65-67, Bucureşti 011465). 

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa până marţi, 29 octombrie, ora 17:00, pe adresa de e-mail nicoleta@tudor-communication.ro sau telefonic, la 0740.828.879. 

happyadmin