Transforming communication globally

I AM A JOURNALISTWE ARE A COMPANY
About us
2VALUE is an innovative project powered by Tudor Communcation that radically changes the way journalists and companies communicate. Using technology, 2VALUE brings communicates to the next level, covering all aspects of the different communication needs of both journalists and companies. We provide journalists a consistent and valuable database of sources for their stories and companies have access to valuable media coverage.
About
https://www.2value.ro/wp-content/uploads/2019/10/radio-4245029_1920.jpg

OBJECTIVE

2VALUE finds a common language for companies representatives and journalists that helps them to stay tuned and keep up with technology revolution and economical changes, bringing back to the foreground the values of efficient communication – honesty, authenticity, creativity and newsworthiness.

MISSION

We want to communicate valuable information in an efficient and correct way.
We communicate on value-based purpose.METHOD

2VALUE helps journalists connect with the appropriate representatives of companies, saving time and effort.Join us!


Login

Top choices

What we like. What inspires us. What drives us forward.
https://www.2value.ro/wp-content/uploads/2019/10/event-1597531_1920-1080x540.jpg
January 8, 2020

Volumul construcţiilor s-a majorat cu peste 40% în iulie 2019, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform INS…

https://www.2value.ro/wp-content/uploads/2019/10/PBP02880-1080x540.jpg
January 8, 2020

Mihaela Raluca Tudor, CEO Tudor Communication, a primit distincția “40 under 40” și a fost desemnată antreprenorul anului 2019, la categoria PR, pentru Europa de Est de către Business Elite Awards.

https://www.2value.ro/wp-content/uploads/2019/10/vintage-2049618_1920-1080x540.jpg
January 8, 2020

Unele obiecte de uz casnic au “termen de expirare” Cât investesc românii în decorarea unui apartament Unele obiecte de uz casnic au “termen de expirare”

News

What the press says about us.
https://www.2value.ro/wp-content/uploads/2019/09/credit-2762536_1920-1080x540.jpg
January 8, 2020

Galațiul și Iașiul sunt primele orașe din Moldova unde plata pentru legume, fructe, brânzeturi sau carne poate fi făcută și cu cardul bancar.

https://www.2value.ro/wp-content/uploads/2019/10/event-1597531_1920-1080x540.jpg
January 8, 2020

Volumul construcţiilor s-a majorat cu peste 40% în iulie 2019, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform INS…

https://www.2value.ro/wp-content/uploads/2019/10/wheat-3506758_1920-1080x540.jpg
January 8, 2020

Olanda, unul dintre liderii mondiali în agricultură, va sprijini România în procesul de modernizare a învăţământului agricol. Liceele de profil din ţara noastră vor beneficia de expertiza şi experienţa colegilor din Regat, în următorii cinci ani.

Jobs

Open a new chapter in your career. Discover new job offers.

Sign up

Testimonials

They’ve tried and liked it. What do our partners think about the services 2VALUE offers?
Mihnea Rașcă
publisher Elita României

In an ideal world, this approach would not have been necessary. Major media companies would have been focused on quality and the independent journalists would have been the emblem of the Romanian quality press.
2VALUE solves a major flaw of the local media landscape, supporting struggling small platforms to regain the trust of an audience full of fake news, scandals and commercials.
It was a great need for a common voice on all aspects of inspirational stories, educational, media investigative journalism that generally fulfills its true purpose by changing mentalities. In Romania, we still have some quality press and this new platform promises to show there is hope for quality press. Congrats, Tudor Communication!”

Andreea Paul
President INACO think tank

„I expected such a platform for a long time … It’s a huge need for such a service for talented journalists who need recognition.”e.”

Matthew K. Cross
Leadership Alliance

„A very innovative way to ease the communication between journalists and companies. It is like a bridge bringing together different needs and an efficient solution for both parts of communication process”

Mihaela Raluca Tudor
CEO, Tudor Communication

„Social media is very important in communication, but it is not and will not be everything. Traditional mass communication are still working but need to be adapted and re-invented. Without having a solid basis and a common approach based on the needs of the main actors, the results will always suffer. We aim to find solutions, we know it’s a long shot, but everyone I talked to, whether they’re journalists or companies management, they are very interested in finding a common language”.

Mihaela Tatu
Trainer, Coach profesional, Public speaker

„De câte ori primesc invitație din partea #DanielaTeodorescu fac tot ce îmi stă în putință să ajung. Așa s-a întâmplat și acum.
Apoi am văzut niște nume, a căror intervenție mi-am dorit să o aflu. Respectiv Ionuț Budișteanu, Paula Rusu, Răzvan Ionescu și bineînțeles Matthew K Cross.
#BrandsThatValue!”

Livia Dilă
Trainer, Coach profesional, Public speaker

„Brands that Value – au fost 3 ore și mai bine în care am sorbit vorbele celor care au venit să spună despre experiențele lor, despre o Românie pe care o iubim și nu vrem s-o lăsăm să decadă, despre lupte si pasiuni pentru a ne fi mai bine, despre noi, împreună!
Nu cred că există un parinte care sa vrea ca propriul copil sa îl mintă! Deci, o valoare pentru noi toți este Adevarul. Să-l cautam, sa fim cat mai aproape de el.
Ne-am revoltat din cauza unei Românii urâte, de la televizor, din ce în ce mai urâtă și mai lipsită de valoare. Am deplâns faptul că mulți jurnaliști pleacă din breasla, iar unii care rămân nu au scrupule.
Am stat lângă o doamnă care de ani de zile se zbate pentru o presă de calitate, ridică și una locală, pentru ca e asa de importantă, esențială, dă premii jurnaliștilor de investigație, iar acestea sunt o mândrie și o onoare pentru cine le primeste.
Cineva, care a fost politician, o doamnă și ea, dotează școlile cu imprimante 3D, laboratoare digitale inteligente și pregateste tinerii pentru meseriile viitorului. Căci nu va fi asa de usor, precum nu este nici astăzi.
Un jurnalist ne-a spus cu tarie că presa trebuie să fie și interesantă și serioasă și noi stim ca a reușit, de aceea se vorbeste despre el ca fiind unul dintre cei mai buni manageri de presă.
Un tânăr inventator ne-a vorbit despre branduri sau meserii care nu existau acum 20 de ani, precum blogger sau SEO, dar și despre pasiunea si curiozitatea care te face să vrei să reușești.
Iar o jurnalistă schimbă legi în sănătate, pentru că a trecut în cele din urmă cu bine de o boală care la noi face ravagii, iar 1 din 4 pacienti europeni este roman. Si nu este o boală a sărăciei, cum greșit se spune, loveste în oricine.
Suntem mulți, nu-i așa, și voi știți oameni buni… și ei știu alți oameni buni… și aceștia știu alți oameni buni care nu au încetat să-și apere valorile. Și să treacă la acțiune.”

Nadia Tătaru
Itsy Bitsy

„Se adună lumea la un eveniment despre V A L O R I în business, media si comunicare. Mai există speranță!”
#EducatieInComunicare

Romina Surugiu
Conf. Univ. Dr., Facultatea de Jurnalism și Stiintele Comunicarii București

Cred că principalul atu al evenimentului de lansare a platformei Brands that value este acela că (re)deschide discuția despre valoare și calitate în jurnalismul și PR-ul din România. O discuție care există de peste 20 de ani, dar care din când în când se oprește în mod inexplicabil. E nevoie de un imbold pentru reluarea ei, iar Brands that Value reprezintă un astfel de imbold dat jurnaliștilor și comunicatorilor de a isi evalua și reevalua permanent munca.

“Prin Brands that value, Tudor Communication reușește astfel să redeschidă discuția despre valoare și calitate în industria comunicării, luând în calcul transformărilor din domeniul digital, dar și contextul creat de era “publicului-rege”.

Luminița Roșca
Conf. Univ. Dr., Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii FJSC

“Am ajuns într-un punct al vieții în care pot să spun cu mâna pe inimă că doar valorile fundamentale pe care le aperi te ajută să nu te scufunzi în neant și uitare. Jurnalismul, care prin definiție apără VALORI, e o cale de salvare pentru societate.

Inițiativa Brands that Value a agenției de PR Tudor Communications, de a crea platforma media 2Value care să ajute la promovarea știrilor cu valoare de informație, poate asana comunicarea în spațiul public. E un fapt. Întreaga strategie de comunicare Brands that Value este o știre cu valoare de informație. Orice inițiativă care își propune să sprijine jurnalismul de calitate reprezintă o speranță pentru noi toți. Eu îi voi urmări și sprijini pe cei care promovează “
#brandsthatvalue #valueofinformation

Alice Iacobescu
Europa FM

“Felicitări pentru ideea de a aduce la un loc profesionişti care, altminteri, se cred făcând parte din tabere diferite, adverse chiar! I-aţi adunat ca să creeze împreună, iar asta nu poate să ne facă decât bine. Tuturor.”

Daniel Turbatu
country manager Paysera

“Este foarte posibil ca produsul sau serviciul pe care îl oferi să nu fie bine cunoscut publicului, așa că platforma app.2value.ro este exact ce ai nevoie pentru o comunicare cât mai eficientă a ceea ce ai de oferit.”

Ștefan Ecxarcu
General Manager și co-owner Global Archive Management

“Ideea acestei platforme este binevenită fiindcă presupune o comunicare standardizată. Mă atrage ideea de a ajunge la mai mulți jurnaliști, de a intra în legătură cu ei.””

previous arrow
next arrow
Slider

Sign-up now!


Sign-up

Media partners


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Association partners


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Business partners


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image