Tudor Communication lansează 2Value

octombrie 27, 2019 by admin0

Tudor Communication lansează 2Value, prima platformă ce facilitează comunicarea dintre jurnaliști și companii

Jurnaliștii și companiile din România vor avea primul spațiu virtual de comunicare standardizată, cu valoare mare de informație. 2Value este o platformă dezvoltată de agenția de PR și branding personal Tudor Communication, pentru a sprijini atât IMM-urile, care doresc să-și promoveze mesajele în mass-media, dar nu știu cum să facă acest lucru, dar și jurnaliștii aflați în căutare de informații relevante.

Accesul în platformă se va face prin crearea unui cont, iar, odată înscrise, companiile vor primi ghidaj pentru scrierea după un șablon predefinit a unui comunicat de presă sau a unui interviu, dar și sugestii referitoare la organizarea unui eveniment interesant pentru media. Pe de altă parte, jurnaliștii vor avea la dispoziție filtre care-i vor sprijini în găsirea rapidă a știrilor pe domeniile care-i interesează.

Astfel, platforma 2Value are ca scop armonizarea modului în care comunică jurnaliștii și companiile, aducând într-un singur loc atât cererea, cât și oferta de informații și facilitând acest proces pentru ambele părți.

Vă aşteptăm la conferinţa de lansare a platformei 2Value, miercuri, 30 octombrie, începând cu ora 11:00, la sediul Tudor Communication din strada Culmea Veche, nr. 2 (gps Tudor Communication).

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa până luni, 28 octombrie, ora 17:00, pe adresa de e-mail alina@tudor-communication.ro sau telefonic, la 0722.729.441.

admin


Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate*